Timmeri

Arkisto

???livesite_previous_label???   6 - 10    ???livesite_next_label???

18.9.2018 - Avoimet ovat Toukarintilalla

Avoimet ovat Toukarintilalla Toukarintilalla avoimet ovet Porin Päivänä
pe 28.9. klo 14-20 ja
la 29.9. klo 10-16

Avoimet ovet Toukarintilalla

Porin Päivää vietämme Toukarintilalla avoimin ovin!
pe 28.9. klo 14-20 ja
la 29.9. klo 10-16


Tule nauttimaan avajaiskahvit, tutustumaan idylliseen juhla- ja kokoustilaan ja samalla tekemään ostoksia! Tarjolla mm. Toukarintilan sisustus- ja lahjatavaraa sekä Timmerin porituotteita.

Kaikkien kävijöiden kesken mahtava Porin Päivän arvonta! 💎

Pian tulee kuluneeksi vuosi, kun saimme vanhan sukutilan avaimet ja talon haltuumme. Siitä alkoi uusi polku elämässämme. Muutosten polku jatkuu edelleen, ja pienin askelin kuljemme kohti haaveitamme ja niiden toteuttamista. Yksi haaveistamme on, että jokainen vieraamme saisi kokea kiireettömyyden ja levollisuuden tunteen ja luonnon rauhan. 
Muutostöitä, ideoita ja kehitettävää riittää vuosiksi eteenpäin. Vanha talo on keskeneräisyydessäänkin aina valmis  Siksi nyt on avajaisten ja juhlan aika! 

❤️ Lämpimästi tervetuloa Toukarintilalle ❤️ 

Viikinkuja 46

Merina & Timo Honkasalo

Löydät Toukarintilan Instagrammista ja Facebookista

     

   

7.9.2018 - Personoinnit ja painatukset

Personoinnit ja painatukset Personoidut lahjatuotteet, yrityslahjat sekä työvaatteet

Personoidut lahjatuotteet, yrityslahjat sekä työvaatteet

Meiltä saa nyt laajan valikoiman laadukkaita mainostekstiilejä, työvaatteita sekä erilaisia lahjatuotteita, omalla logolla tai sloganilla personoituna. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme teille edustavan kokonaisuuden tai yksittäisen tuotteen ja laskemme tarjouksen!

Tästä tilaussivustolle ja esitteisiin! Tuotteiden hinnat ovat alv 0% hintoja, eivätkä ne sisällä painatus-, merkkaus- tai toimituskuluja (hinnat laskettu tuote-erän mukaan, pienemmissä erissä kysy päivitetty hinta). 

Kauttamme myös laaja valikoima tuotteita, joita et löydä näiltä sivuilta. Etsiessäsi jotain tiettyä tuotetta ota yhteyttä, sillä voi olla että sitä löytyy jo varastostamme!  

Painamme 1-väri/4-väri digiprintit ja logot lujatekoisella lämpöprässillä. Kuva kestää normaalin kulutuksen ja pesun. Kauttamme myös brodeeraukset (min. 50 kpl)

     

 

Tutustu tuotevalikoimaan ja tila suoraan täältä! 

 

 

6.7.2018 - Asuntomessut Porissa

Asuntomessut Porissa Poikkea Todella outo, ehdottoman uniikki -Puotiin Porin Asuntomessuilla

Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018

TODELLA OUTO, EHDOTTOMAN UNIIKKI PUOTI palvelee messuvieraita koko Asuntomessujen ajan 6.7.-5.8. näyttelyalueella 14. Timmerillä puodissa Pori tuotteita; essuja, kasseja, kluuteja, pussukoita, pipoja, nalleja, pyyhkeitä ym. ym. Porista kotiin vietäväksi. Tervetuloa ostoksille!

   

7.3.2018 - Toukarintila

Toukarintila Toukarintila tuo uusia mahdollisuuksia Timmerin toimintaan!

Toukarintilalla tapahtuu

Toukarintila on yli sata vuotias sukutila Toukarilla Porissa. Toukarintilalle rakentuu idyllinen paikka järjestää pienet juhlat ja yritystilaisuudet. Tila henkii kiireettömyyttä. Ja hiljalleen olemmekin tehneet muutostöitä sen eteen, että voimme pian tarjota rauhallisessa maalaisympäristössä, mutta aivan kaupungin kupeessa, pienille ryhmille juhla- ja kokoustilaa. Tarjoilut järjestämme valmiiksi pitopalvelun kanssa yhteistyönä. Tilalla on käytössä ajanmukainen kokoustekniikka. Tilalla voimme tarjota myös erilaisia hyvinvointi- ja elämyspalveluja. Järjestämme sekä yrityksille että yksittäisille kuluttaja-asiakkaille kausittain myyntitapahtumia, jossa yritystekstiilien ja liikelahjojen ohella tarjoamme laajemmin erilaisia sisustuksen- ja somistuksen palveluja. Tilan navetta ja suulin vintti tulee muuntumaan haaveidemme mukaan ja piha-aittaan sekä tilan pihapiiriin olemme suunnitelleet kesäksi jo monenlaista kivaa. Ensi jouluksi on tarjolla tunnelmalliset pikkujoulupaketit ja lapsiryhmille mm. satumainen joulupolku. Näistä tiedotamme myöhemmin lisää :D

Siirrämme vaiheittain Timmerin toiminnan Toukarintilalle ja tulevaisuudessa kaikki Timmerin painopalvelutkin on saatavilla sieltä.

Tiedustelut: timmeri@timmeri.fi 

Seuraa Toukarintilan vaiheita Facebookissa ja Instagrammissa

 

 

9.7.2017 - Timmeri Käviksel!

Timmeri Käviksel! PORI-tuotteet ym. tuliaisia Porista, Satakunnasta ja Suomesta <3
Timmeri Käviksellä 10.-14.7.

KO TULET PORRII, SU PANNAA PÄREKORRII...

Timmeri Käviksellä koko Suomi Areena viikon, 10.-14.7.2017

Tule tekemään loistavia ostoksia päivän polttavien keskustelujen sekä jazzailujen lomassa! Timmerin häikäisevän hienot PORI-heijatinpipot lahjaksi ja tuliaisiksi. Pipot myös omalla nimellä tai toivotulla tekstillä nyt tarjoushintaan 16,00€ / pipo. Tule katsomaan mallit ja värit! Porikluuti-postikortteja, t-paitoja, pyyhkeitä, penaaleja, saunatuotteita ym. ym.

Meiltä paljon ihania lahjoja ja matkamuistoja viemiseksi Porista, Satakunnasta ja Suomesta.

I LOVE PORI - I LOVE SATAKUNTA - I LOVE FNLAND 

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta entiseen tapaan tai laittaa sähköpostia timmeri @ timmeri.fi

PS. Timmeri painaa yrityksesi työvaatteet ja liikelahjat omalla logopainatuksella. Saat tilattua myös erilaiset yksittäiset asusteet omalla nimi tai kuvapainatuksella?

 

     

    

 

Staart Oy