Timmeri
Kuvituspalvelu

Kuvitusta

Onko sinulla valmis teksti joka tuntuu kaipaavan jotain ollakseen täydellinen? Joskus yksi kuva voi kertoa enempi kuin tuhat sanaa. Kuva tai kuvat ovat parhaimmillaan täydentämässä tekstin sanomaa. Me tarjoamme kirjan ja esitteiden kuvitusta sekä taiton suunnittelua. Kuvitamme persoonalliset varainhankitatuotteet. Valmistamme kortit yhteydenottoon ja mainontaan. Tarjoamme teille laadukkaat painotuotteet Anne Karlssonin kuvituksin sekä Merina Honkasalon valokuvin valmiista kuvapankistamme. Kuvitukset pienistä painotuotteista aina koko seinän peittäviin kuviin asti.

Älä kuvittele, vaan ota yhteyttä, niin me kuvitamme!

Kuvituksia ja taittotöitä Anne Karlssonin kuvituksin

Timmerin käsialaa ovat kirjailija, FT Seija Sihvolan ihastuttavien lahjakirjojen: Onnea elämääsi nuori, Elämäsi muistio!, Hääpäivälahja rakkaudella sekä Iloa kasvuusi lapsenilapsi kansien taitot. Kannen kuvat ovat kuvataiteilija Anne Karlssonin. Lahjakirjojen arvokkuutta lisää hopea- ja kultafolioinnit kansissa. Kuva ja folioinnit jatkuvat myös kirjan takasivulla. Lahjakirjojen kustantajana on Senergia.

  

 

Kirjailija, FT Seija Sihvolan kirjoittaman Tarinan taika - viestejä maailman lapsilta kirjan on kuvittanut kuvataiteilija Anne Karlsson. Kirjan taiton on suunnitellut ja toteuttanut Timmerin Merina Honkasalo. Kirja on 288 sivuinen ja sisältää runsaan värikuvituksen. Kirjan on kustantanut Senergia.   

 

ENERGIAA aamunavauksiin on uudenlainen, rohkaiseva ja energinen kirja avuksi aamunavauksiin opettajille ja vanhemmille. Kirjan on kirjoittanut kirjailija, FT Seija Sihvola. Kannen kuva on kuvataiteilija Anne Karlssonin ja kannen taitto on Timmerin Merina Honkasalon käsialaa. Kirjan kustantaja on Senergia.

Suomen Vanhempainliiton 100 juhlavuoden kunniaksi ideoimme ja toteutimme reissuvihkon kodin ja koulun yhteistyön konkreettiseksi työvälineeksi. Suomen Vanhempainliitto lahjoitti vihkot jäsenyhdistyksiensä ekaluokkalaisille.

Suomen Vanhempainliiton pupukorteissa, julisteissa sekä pöytätableteissa pomppivat kuvataiteilija Anne Karlssonin kuvittamat puput. Samat pupuhahmot ovat ihastuttaneet esitteissä: "Lukisitko minulle?" sekä "Koti ja päivähoito yhdessä" Esitteiden taiton suunnitteli Timmeri.

    

   

 

Kuvataiteilija Anne Karlssonin taidokkaat kuvat ovat kuvittaneet useana vuotena suomalaisten avustusjärjestöjen joulukortteja, onnittelukortteja, adresseja, kirjeensulkijoita ym.

Lapsi 2000 ry:n varainhankinta tuote, lapsen syntymävuotta juhlistava Syntymävuositaulu, on syntynyt Timmerin ja Lapsi 2000 ry:n yhteisen ideoinnin pohjalta. Lapsen syntymä on juhla ja lapsen syntymävuosi on juhlavuosi. Tulevina vuosina syntyy uusia syntymävuositauluja. Taulut on tarkoitettu keskenään yhteensopivaksi keräilykohteeksi, jonka voi ripustaa keskeiselle paikalle kotona.

  

    

 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton joulukortteja:

   

 

     

 

Epilepsialiitolle kortteja, adressi ja kirjeensulkijoita:

    

   

MS-liitolle:

 

  

Invalidiliitolle:

   

   

 

Kehitysvammaisten tukiliitolle:

   

  

Sotainvalidien veljesliitolle:

 

Hengitysliitto Heli ry:

 

Help-Kortit sarjaan:

  

  

Kaija Määtän kirjoittaman lastenkirjan Eläköön Lare ja Ursus-karhu on kuvittanut kuvataiteilija Anne Karlsson. Kirja on Porin kaupungin 450-vuotisjuhlajulkaisu. Kirjan on kustantanut Sanasiivet.

Onko sinulla idea kuvaa ja tekijää vailla ? Ota yhteyttä! 

Staart Oy