Timmeri
timmeri

Timmeri

Timmeri Oy on Porilainen yritys. Yrityksen ja nimen taustalla ovat TIMo ja MERIna Honkasalo. Timmeriltä saat painotöitä pienistä tulostustöistä aina suurkuvatulosteisiin asti. Työvaatteiden logopainatukset, merkkaukset ja teippaukset onnistuvat nopeallakin aikataululla. Toukarintila, sen juhla-ja kokouspalvelut, hyvinvointitapahtumat, kahvilapäivät sekä sisustus- ja lifestyleputiikki ovat myös osa Timmerin monipuolista tarjontaa.

Timmerin omaan mallistoon kuuluu erilaisten painotuotteiden lisäksi kokoajan uudistuva Pori-Björneborg tuotesarja, joka sisältää erilaisia painotöitä, käyttöesineitä, lahjatavaroita ja asusteita. Valmistamme tilauksesta personoituja tuotteita yksityisille asiakkaille, liikelahjoja yrityksille sekä erilaisia varainhankintatuotteita koululuokille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja järjestöille. Asiakkaidemme käytettavissä on laaja kuvapankki Anne Karlssonin kuvituksia sekä Merina Honkasalon valokuvia ja tekstejä.

Timmerin tuotteiden suunnittelusta ja ideoinnista vastaa Merina yhdessä Timon kanssa. Kuvataiteilija, arkkitehti Anne Karlssonin maalauksien taidokkaat värit ja niiden aiheet sekä niihin liittyvät Merina Honkasalon tekstit, tuovat lähelle ihmiselon koko kirjon. Kuvat ovat saaneet tarinan jo ennen maalausta ja ne elävät vielä pitkään uudenlaisissa, luovasti toteutetuissa muodoissa. Vahvat tunteet ovat luovassa työssä mukana. Suurimpana tunteena ILO! Suurperheen vanhempina meillä on kosketusta arjen suuriin iloihin ja suruihin. Lasten iloinen ja onnellinen elämänasenne sekä leikkimisen riemu siivittävät työtämme. Uudet aiheet ja ideat syntyvät usein yhteisissä hetkissä lastemme kanssa.

Kaikki tuotteemme ovat suomalaista laatutyötä - ILOLLA VALMISTETTU!

Staart Oy